Λέων 05-12-2016

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις.
Θα βάλλετε ένα οριστικό τέλος σε μερικές συνεργασίες σας, αφού θα δείτε ότι δεν σας ωφελούν και σας δημιουργούν μόνο προβλήματα.
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν και θα αναστατωθείτε.
Συζητήσετε με καλή διάθεση.
Στη δουλειά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι θα εργαστείτε με περισσότερο ζήλο, για να μπορέσετε να πετύχετε σύντομα τους στόχους σας και να καταξιωθείτε στο χώρο σας.
Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί αρνητικά, αντιθέτως πιέστε τον εαυτό σας να κινηθεί δυναμικά αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις και ξεπερνώντας τις με επιτυχία

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Προσπαθήστε να δείξτε την αγάπη σας έμπρακτα κάνοντας του ένα πρωτότυπο δώρο και εξομολογηθείτε τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε για αυτόν και θα έχετε θετική ανταπόκριση.
    Συνεχίστε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα.
    Μια αρκετά καλή περίοδο για να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας.
    Η επαγγελματική σας ζωή εξακολουθεί να απαιτεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας.

  • Παράλληλα θα βρείτε νέες μεθόδους γαι την πραγματοποίηση των στόχων σας.
    Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και θα πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφο σας.
    Θα έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν που θα πρέπει να ξεκαθαριστούν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.
    Αναζητήστε κάτι πιο σοβαρό και πιο ουσιαστικό, που θα καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά.
    Τα συναισθήματά σας θα είναι μπερδεμένα και θα χρειαστεί να τα βάλετε σε τάξη.

  • Μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας για να μην βρεθείτε εκτός προγράμματος.
    Μην τον αφήσετε να απομακρυνθεί και να κλειστεί στον εαυτό του, γιατί θα το χάσετε.
      Σχέσεις  και  συνεργασίες  οι  οποίες  στηρίζονται  σε  γερές  βάσεις  θα  αντέξουν  ενώ  οι  υπόλοιπες  θα  δοκιμαστούν.
    Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις.

  • Στα οικονομικά σας περιορίστε τις αγορές σας γιατί έτσι όπως βαδίζετε γρήγορα τα χρέη σας θα διογκωθούν και θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο.
    Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αναζητάτε συχνά την ερωτική αγκαλιά του συντρόφου σας και θα περνάτε περισσότερες ώρες μαζί του.
    Μπορείτε να κάνετε σημαντικά ραντεβού ή να κλείσετε συμφωνίες που καθυστερούσαν το τελευταίο διάστημα.
    Στον οικονομικό σας τομέα, τα έξοδα θα αυξηθούν και καλό θα είναι να αποφύγετε άσκοπες αγορές και σπατάλες.

  • Στην ερωτική σας ζωή, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε.
    Στον επαγγελματικό τομέα τα δεδομένα είναι θετικά με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.
    Στον οικονομικό σας τομέα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημα σας πράγμα που θα σας κάνει να πάρετε τα πάνω σας και να κινηθείτε πιο άνετα.
    Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο και θα γνωρίσετε πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν.