Παρθένος 21-01-2017

Όσοι είστε αποφασισμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.
Οι αδέσμευτοι θα έχετε επιτυχίες στην συναισθηματική σας ζωή, αρκεί να το επιδιώξετε.
Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί προς τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς και μαζί με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο, υπάρχει πιθανότητα να πυροδοτήσει καταστάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.
Αφιερώστε χρόνο για περισυλλογή και προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας.
Βάλτε τα δυνατά σας για να δικαιώσετε τη φήμη σας και να εκμεταλλευτείτε τις ποικίλες ευκαρίες προς όφελος σας.
Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κάνοντας ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα κάνετε γνωριμίες με άτομα κύρους και θα σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια σας, με επιτυχία.
    Το πρόγραμμα στη δουλειά σας θα είναι φορτωμένο, προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας.
    Θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, αφού ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διώξετε ότι σας καταπιέζει για να κινηθείτε πιο ελεύθερα.
    Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε επαφές, καινούριες συνεργασίες και γενικά να προωθήσετε τις υποθέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  • Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.
    Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να χαλαρώσετε, βρίσκοντας τρόπους να αποβάλλετε το άγχος που έχετε για τα επαγγελματικά σας.
    Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε σχετικά με κάποιες συνεργασίες σας, για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
    Θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις την βοήθεια συνεργατών.

  • Εντάσεις ανατροπές και γενικά δυσκολίες, είχατε βιώσει αρκετοί από εσάς το προηγούμενο διάστημα στον επαγγελματικό τομέα.
    Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
    Στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας και εξετάστε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά για αν αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος και προπαντός μην είστε ανυπόμονοι και κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.
    Ορισμένοι από εσάς ,θα σκεφτείτε να αλλάξετε σπίτι ή να αγοράσετε.

  • Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα.
    Σχεδιάστε ένα ταξίδι σε ένα ήσυχο μέρος μαζί το σύντροφο σας.
    Αναθεωρήσεις στα σχέδια και στους στόχους σας είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αυτό το διάστημα.
    Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι θα υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σας και αν συνεχίσετε έτσι τα πράγματα πολύ δύσκολα θα διορθωθούν στο τέλος.

  • Η καριέρα και η κοινωνική σας προβολή δέχεται ευνοϊκές επιρροές αυτήν την περίοδο, γι αυτό καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε δεόντως.
    Καλείστε να επιλύσετε θέματα συνεργασιών, τα οποία τα είχατε αφήσει στην άκρη.
    Προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί γιατί το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος.
    Έντονο και αρκετά απαιτητικό είναι αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα για τους περισσότερους από εσάς.
    Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να πραγματοποιήσετε τα όποια όνειρά σας με τον ερωτικό σας σύντροφο.