Υδροχόος 20-02-2017

Ο αισθηματικός τομέας είναι αυτός που δέχεται τις ευνοϊκότερες επιρροές αυτό το διάστημα.
Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε.
Χαμηλή ενεργητικότητα αλλά και μια τάση για εσωστρέφεια ανά περιόδους, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές.
Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα.
Κάποιοι από εσάς σκέφτεστε τον γάμο σας, ενώ κάποιοι άλλοι μια ερωτική σχέση που έχει μπει στην ζωή σας, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε είστε αδέσμευτοι.
Η προσωπική σας ζωή, η σχέση σας με τον σύντροφό σας ή και με τους συνεργάτες είναι στις προτεραιότητές σας αυτό το διάστημα

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα αυτές τις ημέρες και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε.
    Δεν αποκλείετε όμως κάποιοι από εσάς να νιώσετε πως ο ερωτικός σας σύντροφος δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στις δικές σας διαθέσεις.
    Προσέξτε τις υπερβολές και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που αργότερα θα σας κοστίσουν.
    Στα συναισθηματικά εσείς μακροχόνιες σχέσεις φροντίστε να διατηρήσετε το πάθος αναλλοίωτο και αρχίστε να κάνετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας έτσι ώστε να του κεντρίζετε συνέχεια το ενδιαφέρον του.

  • Αντιθέτως μπορείτε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που είχατε αφήσει πίσω σας.
    Πρέπει να μάθετε να κάνετε υπομονή, αν θέλετε να εισπράξετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που επιθυμείτε από τους ανώτερους σας.
    Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν.
    Αντίθετα όσοι από εσάς θέλετε να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις γύρω από την σχέση σας, καλυτέρα να το αναβάλετε για αργότερα.

  • Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν από το παρελθόν.
    Αποδράστε με το ταίρι σας κάνοντας μια μικρή εκδρομή προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας και να αποφύγετε κάποιες μικρές γκρίνιες και εντάσεις.
    Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τη ροή των γεγονότων γιατί ήδη έχουν πάρει την πορεία τους.
    Οι ρυθμοί, τα ωράρια και οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας κουράσουν, αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσετε.
    Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και αποφύγετε να υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς.

  • Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε.
    θέλετε να μείνετε μόνοι σας; Καλό θα είναι να συνεργαστείτε στη δουλειά σας, εάν θέλετε να προχωρήσετε και να προλάβετε τις εξελίξεις.
    Στον επαγγελματικό σας τομέα, κάνετε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι θα εξομαλυνθούν οι καταστάσεις που συμβαίνουν και σας πιέζουν.
    Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και μην τις αφήνετε να διαιωνίζονται.
    Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε, γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους.

  • Παρότι θα αισθάνεστε αυτή την περίοδο πιο αποφασιστικοί και δυνατοί δεν αποκλείετε να συναντήσετε εμπόδια στον επαγγελματικό σας χώρο.
    Σήμερα πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου, αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ.
    Αναμένονται πολλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα.
    Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να μάθετε να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνεται στο ταίρι σας, γιατί θα έχετε γκρίνιες και προστριβές μεταξύ σας.