Τοξότης 25-02-2017

Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε καλύτερα ποιος άνθρωπος ταιριάζει να είναι δίπλα σας.
Παράλληλα προσέξτε τη σχέση σας με την εργοδοσία και αποφύγετε συζητήσεις μαζί τους για θέματα οικονομικής φύσεως.
Η επικοινωνία, η πείρα και οι γνώσεις που έχετε, είναι σημαντικά όπλα για να προχωρήσετε μπροστά και να πετύχετε τους στόχους σας.
Από εδώ και στο εξής ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αναθεωρήσεις και ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα.
Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση θα υπάρχουν εντάσεις με τον σύντροφο σας, γι΄ αυτό να είστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας και τα λόγια που θα πείτε.
Θα σημειωθεί πρόοδος σε ορισμένα θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό και έχουν «κολλήσει»

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.
    Προσπαθήστε να ρυθμίσετε κάποια ζητήματα για μην πιεστείτε μελλοντικά.
    Καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια είναι το τρίπτυχο αυτής της περιόδου που θα σας απασχολήσει.
    Συνεχίστε την προσπάθεια με υπομονή και επιμονή προκειμένου να βάλετε τις σωστές βάσεις για ένα ευοίωνο μέλλον.
    Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που χρειάζεται την προσοχή σας αυτή την περίοδο, προγραμματίστε τα έξοδα σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες.

  • Στα επαγγελματικά θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς, οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.
    Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, γιατί σύντομα ο σύντροφος σας θα το αντιληφθεί και δεν είναι από τους ανθρώπους που δέχονται εύκολα κάτι τέτοιο.
    Αυτή η ημέρα θα είναι συναρπαστική και παραγωγική.
    Αποφύγετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα μαζί.

  • Προωθείστε τα σχέδιά σας και κάντε τις απαραίτητες επαφές και κινήσεις Ταυτόχρονα μπορείτε τώρα να κάνετε τους όποιους οικονομικούς διακανονισμούς θέλετε με ευνοϊκούς για εσάς όρους.
    Έχετε τη διάθεση εδώ και αρκετό καιρό να επαναπροσδιορίσετε πρόσωπα και καταστάσεις αλλά δε φαίνεται αυτό να μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη.
    Όσοι από εσάς ασχολούνται με πνευματικές εργασίες θα έχετε μια καλή περίοδο γεμάτη εμπνεύσεις και θετικά αποτελέσματα.
    Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις.

  • Αντιθέτως σχεδιάστε τις επόμενες σας κινήσεις και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε.
    Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, τα πράγματα με το σύντροφο σας θα πάνε καλύτερα και θα θέσετε καινούργιες βάσεις για το μέλλον.
    Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας στον επαγγελματικό σας τομέα.
    Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και καλείστε να είστε συνεπείς απέναντι σε όλα και σε όλους, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις.
    Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

  • Οι τρόποι που χειρίζεστε πράγματα και καταστάσεις είναι οι σωστοί και γι΄ αυτό σας αναθέτουν όλο και παραπάνω υποχρεώσεις γιατί ξέρουν ότι θα τις φέρετε σε πέρας.
    Θα είσαστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ζεστοί θα έλκετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας και θα είσαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο περιβάλλον σας.
    Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξετε με επιχειρήματα τις καινούργιες μεθόδους και τεχνικές που θα βρείτε, για την προώθηση της δουλειάς σας στους ανώτερους σας.