Καρκίνος 25-04-2017

για να μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα.
Παράλληλα θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την βελτίωση της εικόνας σας.
Η λάμψη και ο μαγνητισμός που θα εκπέμπετε θα σας δώσει την απαραίτητη προσωπική προβολή προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας.
Μάλιστα οι αδέσμευτοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να βιώσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα.
Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και προσφορές οι οποίες θα σας μπερδέψουν για αυτό πρέπει να είσαστε προσεκτικοί στις επιλογές σας για να μην μπλεχτείτε σε σύντομες περιπέτειες.
Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, καθώς τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά συγχρόνως θα χρειαστεί να καλύψετε και έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Όσοι σκοπεύετε να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες καλό θα ήταν να τις ολοκληρώσετε αυτήν την περίοδο.
    Στην προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κινηθείτε δυναμικά, αποφασίζοντας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας που τα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι στιγμής.
    Θα βγάλετε πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας.
    Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε την δημιουργικότητά σας.

  • Στον εργασιακό σας χώρο μην πάρετε αποφάσεις για θέματα σημαντικά, χωρίς να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας πρώτα.
    Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα.
    Μια διάθεση απομόνωσης θα έχετε αυτή την περίοδο, οι διαθέσεις σας θα είναι περίεργες και θα έχετε μια τάση εσωστρέφειας.
    Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν εμπόδια για την σταθεροποίηση του εισοδήματος σας και θα πιεστείτε πολύ για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

  • Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει.
    Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα και θα έχετε την ευκαιρία να τα προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
    Θα προσπαθήσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να οργανώσετε τα επόμενα σας βήματα.
    Είναι κατάλληλη περίοδος, έτσι ώστε να κάνετε πετυχημένους συνδυασμούς και να κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

  • Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας στον επαγγελματικό σας τομέα λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει.
    Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, γιατί κάποια λόγια που θα πείτε στο ταίρι σας θα τον πληγώσουν.
    Θα περάσετε ορισμένα σκαμπανεβάσματα και θα εκδηλωθούν απρόοπτα πράγματα σε επίπεδο καθημερινότητας, που θα σας αγχώσουν.
    Αξιολογήστε τους στόχους και τις κινήσεις σας με πολύ προσοχή προκειμένου να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος.

  • Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, ούτε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, επειδή θέλετε να γίνουν όλα τώρα.
    Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει αντιφατικές τάσεις.
    Ο τομέας της εργασία σας, αποκτά έντονη κινητικότητα, κυρίως προς το τέλος της βδομάδας.
    Δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία.
    Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια περίοδο όπου θα θυμηθείτε καταστάσεις που έχετε βιώσει με το ταίρι σας στο παρελθόν.
    Ίσως τώρα να μην μπορέσετε να αποφύγετε τον έντονο εσωτερικό ανταγωνισμό από κάποιες ενέργειες των συναδέλφων σας.