Ταύρος 23-01-2018

Τα άστρα προβλέπουν ότι στον εργασιακό σας χώρο θα καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και θα σας βοηθήσουν άτομα κύρους που θα βρεθούν κοντά σας εκτιμώντας την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας.
Η  επαγγελματική  και  η  συναισθηματική  σας  ζωή  θα  σας  απασχολήσει  έντονα.
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε.
Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι καλύτερα.
Όσοι από εσάς έχετε λόγους να υπογράψετε ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από επαγγελματικά θέματα, αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή.
Αρκετοί από εσάς θα σκεφτείτε να κάνετε κάποιες επενδύσεις στον χώρο της δουλειάς

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Να είστε προσεκτικοί με τις επενδύσεις σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος πάνω στη βιασύνη σας να κάνετε λάθη, που δεν διορθώνονται μετά.
    Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και σημαντικές αποφάσεις καλό θα είναι να τις αποφύγετε αυτήν την περίοδο.
    Στα εργασιακά σας θα προσπαθήσετε να δρομολογήσετε τις αλλαγές που εδώ και καιρό θέλετε να κάνετε και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε για να την επέκταση της δουλειάς σας.
    Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί.

  • Αποφύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες.
    Στον οικονομικό σας τομέα, θα ξεσηκωθείτε για επενδύσεις, αλλά θα πρέπει όμως να οργανωθείτε καλύτερα, βρίσκοντας όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν, για να κάνετε σωστές κινήσεις, αποφεύγοντας ζημιές ή απώλειες.
    Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες αυτά που νιώθεις για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.
    Θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή κάτω από άλλη οπτική γωνία και θα αναθερωρήσετε πολλές απόψεις σας.

  • Ένα γενικότερο κλίμα αναστάτωσης θα επικρατήσει αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα.
    Αυτό μπορεί να σημαίνει και διακοπή κάποιων σχέσεων με άτομα που συναναστρέφεστε ή συναλλάσσεστε αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι οι προσπάθειες που κάνετε δεν σας οδηγούν πουθενά.
    Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά.
    Στα επαγγελματικά σας κάποιοι από εσάς θα σκεφτείτε να δημιουργήσετε δική σας επιχείρηση αλλά καλό θα είναι να μην κάνετε ακόμα καινούργια ξεκινήματα.

  • Θα κινηθείτε πιο άνετα καθώς θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από πολλές υποχρεώσεις που είχατε αναλάβει και θα επαναξετάσετε ορισμένα από τα σχέδια σας.
    Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν.
    Η ψυχολογία σας θα ανέβει και θα γίνετε πολύ αισιόδοξοι για τη μελλοντική σας πορεία.
    Προσέξτε να μην έρθετε σε σκληρές αντιπαραθέσεις.
    Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, τόσα που στο παρελθόν σε κούραζαν.

  • Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι.
    Μην προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις τώρα για θέματα που έχουν σχέση με ζητήματα συναισθηματικά ή καριέρας.
    Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα με το ταίρι σας και θα απολαύσετε ρομαντικές στιγμές, «ζωντανεύοντας» το παλιό σας πάθος.
    Υποθέσεις και δυσκολίες που έρχονται από το παρελθόν και δεν έχουν λυθεί επανέρχονται στο προσκήνιο και αποσπούν την προσοχή σας.