Σκορπιός 21-05-2018

Μετά με ξεκάθαρο μυαλό θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια τακτική θα ακολουθήσετε.
Στα οικονομικά σας αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί ενδέχεται να συμβούν απρόοπτα γεγονότα που θα ανατρέψουν τις προσδοκίες σας και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα.
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε επαφές, καινούριες συνεργασίες και γενικά να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στη δουλειά σας οι απαιτήσεις των ανώτερων σας θα είναι αυξημένες και θα καταβάλλετε προσπάθειες για να μπορέσετε να πετύχετε αυτά που θέλουν.
Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα κάνετε γνωριμίες με άτομα κύρους και θα σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια σας, με επιτυχία.
Ο ερωτικός τομέας μέσα από τόση ένταση και πίεση που δέχεστε δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη τύχη

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά δεν θα είναι αυτό που ψάχνετε να βρείτε.
    Θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα, να ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις και να βάλλετε σε τάξη την ζωή σας.
    Θα πρέπει όμως να στηριχτείτε γερά στα πόδια σας, αποβάλλοντας τις ανασφάλειες που κατά καιρούς σας πιάνουν και μετά να προχωρήσετε.
    Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες.
    Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που σας κυριεύουν κατά περιόδους.

  • Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλυτέρα για όσους θέλουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, να κάνουν έναν απόγονο ή να επισημοποιήσουν μια σχέση.
    Μην αφήσετε το άγχος και την ανασφάλεια να σας κυριεύσουν και μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα αν κάποια πράγματα τύχει να σας ενοχλούν.
    Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε με ταχύτητα τώρα που ευνοείστε προκειμένου να κάνετε επαφές, δημόσιες σχέσεις και να κάνετε νέες συμφωνίες ή να κλείσετε αυτές που εκκρεμούν.
    Το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο με καινούργιες ευθύνες που θα σας αναθέσουν.

  • Στον επαγγελματικό σας τομέα, σκεφτείτε σοβαρά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και εκμεταλλευτείτε τυχόν ευκαιρίες.
    Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για όσους από εσάς θέλετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να σταθεροποιήσετε μια σχέση.
    Μη φανείτε βιαστικοί και αγχώδεις σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν.
    Διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην αναστατωθείτε από διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν στη δουλειά σας και αφιερωθείτε στο πως θα πετύχετε στους στόχους που έχετε βάλλει.

  • Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις στη διευθέτηση των ζητημάτων που σας απασχολούν και θα δοκιμαστεί η υπομονή σας.
    Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας.
    Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια περίοδο, όπου οι κοινωνικές σας αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά.
    Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για τους αδεσμεύτους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένας παλιός έρωτας.

  • Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και σύντομα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα σας εκτιμήσουν όπως ακριβώς σας αξίζει.
    Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είστε πολύ «μαζεμένοι» και πολύ επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους.
    Αποφύγετε να ασχοληθείτε με αμφίβολες επενδύσεις γιατί θα ζημιωθείτε.
    Οι ελεύθεροι κοινωνικοί και αξιαγάπητοι δημιουργείτε μια ευχάριστη εικόνα γύρω σας.
    Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση αποφασίζετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με τον σύντροφο σας, βάζοντας πιο γερές βάσεις για το μέλλον.