Ζώδια Ταύρος 02-05-2021

Κινηθείτε με διπλωματικό τρόπο και θα πετύχετε.
Οι αστρολογικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν λίαν συντόμως θα σας ευνοήσουν στον επαγγελματικό τομέα περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο.
Η κοινωνική σας ζωή θα ενισχυθεί και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σας στηρίξουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε.
Δεν είναι καλή περίοδος για να κάνετε ανακατατάξεις στη ζωή σας θα πρέπει να περιμένετε για λίγο χρονικό διάστημα.
Θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που μελλοντικά θα σας στηρίξουν στα σχέδια σας.
Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση.
Σε επαγγελματικό επιπεδο, θα εισπράξετε ανταμοιβή για την εργασία σας και θα καλυτερεύσει η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας.
Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια και πολύ καλά αποτελέσματα.
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αυξήσετε τα έσοδά σας αλλά δεν αποκλείεται παράλληλα να προκύψουν και έκτακτα έξοδα.
Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα, ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βρείτε λύσεις από κοινού με τον σύντροφο σας, για τα προβλήματα που έχετε και θα καλύψετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Στον οικονομικό σας τομέα τα έσοδα σας θα αυξηθούν, αλλά παράλληλα θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και χρέη προς τρίτους.
    Αξιοποίηστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, για να ολοκληρώσετε ότι έχετε αφήσει ημιτελές και να προχωρήσετε μετά χωρίς να έχετε άγχος.
    Κάποιοι έντονοι προβληματισμοί μπορεί να προκύψουν γύρω από την σχέση σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες.

  • Ορισμένοι από εσάς, θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο.
    Οι δεσμευμένοι με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.
    Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας και θα ξεσπάσουν εντάσεις μεταξύ σας.
    Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους, πράγμα που θα σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης.

  • Στα επαγγελματικά σας μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να πετύχετε τους σκοπούς σας, γιατί θα πρέπει να καταλάβετε ότι όλα θέλουν το χρόνο τους.
    Διοχετεύστε σωστά την ενέργεια σας, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις διάφορες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν και κάντε αργά και σταθερά βήματα για να πετύχετε αυτά που θέλετε.
    Θα χρειαστεί να κάνετε λίγο ακόμη υπομονή, προκειμένου να ξεμπερδέψετε οριστικά με προβλήματα του παρελθόντος.

  • Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα και θα αγχωθείτε πολύ.
    Οι ελεύθεροι προετοιμαστείτε γιατί θα αρχίσει να πνέει καινούργιος άνεμος στην ερωτική σας ζωή πράγμα που θα σας ανανεώσει και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας.
    Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα γίνετε πιο απαιτητικοί με τον σύντροφο σας ο οποίος προς στιγμήν θα νοιώσει ότι τον καταπιέζεται και θα σας το εκφράσει γι΄ αυτό προσέξτε την συμπεριφορά σας.

  • Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σε συνεργασίες και συμφωνίες και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.
    Στα ερωτικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα αξιολογήσετε το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και τι σας έχει προσφέρει μέχρι στιγμής για να δείτε αν έχει μέλλον αυτή η κατάσταση αλλά και μέχρι που μπορεί να φτάσετε μαζί του.
    Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο συζητώντας τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας.
    Θα εργάζεστε παραπάνω ώρες μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θέλετε εσείς.