Καρκίνος 21-07-2018

Η ερωτική σας ζωή, για όσους έχετε μια σταθερή σχέση θα είναι σε ισορροπία, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε την δυνατότητα να φλερτάρετε μέσα στον χώρο της δουλειάς.
Διανύετε όμως μια πολύ καλή περίοδο για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να θωρακιστείτε και να νιώσετε ασφαλείς στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αποκατασταθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, οι οποίοι θα σας στηρίξουν στις καινούργιες ευθύνες που θα αναλάβετε.
Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί αισθητά χωρίς όμως να έχουν εκλείψει οριστικά όλες οι σκιές.
Αυτή την περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.
Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Ο ερωτικός τομέας σας υπόσχεται επιτυχία και προσωπική ευτυχία αρκεί να έχετε καλή διάθεση.
    Εσείς που είσαστε μόνοι προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας.
    Είναι μια περίοδος ιδιαίτερα θετική, εκμεταλλευτείτε την δεόντως γιατί από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν καθυστερήσεις αναβολές έως και ανατροπές.
    Μια σημαντική επιτυχία αρχίζει να διαφαίνεται.

  • Στον επαγγελματικό σας τομέα, οργανωθείτε σωστά και δραστηριοποιηθείτε άμεσα, για να θέσετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή.
    Αν ψάχνετε εργασία ή θέλετε να αλλάξετε δουλειά, θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και να αδράξετε τις ευκαιρίες.
    Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.
    Αξιοποίηστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, για να ολοκληρώσετε ότι έχετε αφήσει ημιτελές και να προχωρήσετε μετά χωρίς να έχετε άγχος.

  • Τα μελλοντικά σας σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα.
    Γραφειοκρατικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα.
    Η καρίερα σας θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τις δύσκολες καταστάσεις, αντί να συμβιβαστείτε με αυτές.
    Αρχικά, θα πρέπει να διευθετήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, για να μπορέσετε να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες σας κινήσεις.
    Το συναδελφικό πνεύμα και ο αλτρουισμός σας θα είναι κάπως ενισχυμένα.

  • Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας.
    Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να κρατήσετε ισορροπίες ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.
    Στην ερωτική σας ζωή, φροντίσετε να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας, γιατί ο σύντροφος σας νιώθει ότι τον παραμελείτε και δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά γι΄ αυτόν.
    Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας.

  • Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση, χαλαρώστε λίγο με τα νεύρα σας και απολαύστε ρομαντικές στιγμές με τα ταίρι σας.
    Τα άστρα προβλέπουν για τα ερωτικά σας, ότι οι δεσμευμένοι θα βιώσετε έντονες στιγμές πάθους και αγάπης με τον σύντροφο σας και θα πάρετε ορισμένες σημαντικές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία.
    Κρατήστε αποστάσεις από τους κόλακες και τις υποσχέσεις για γρήγορα και εύκολα κέρδη.
    Η ερωτική σας ζωή φαίνεται ότι σταθεροποιείτε.