Ζώδια Τοξότης 15-01-2019

Αποφύγετε να υπογράψετε αυτό το διάστημα διακανονισμούς ή συμφωνίες και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα.
Μια καινούρια περίοδος αρχίζει για σας όπου μπορείτε να βάλετε νέους στόχους και να τους πραγματοποιήσετε.
Είναι μια καλή περίοδο για να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την σχέση σας.
Τα άστρα προβλέπουν για τα προσωπικά σας, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο για να κάνετε μαζί πολλά και διαφορετικά πράγματα που θα ανανεώσουν τον δεσμό σας.
  Οικονομικά  και επαγγελματικά  θέματα  προωθούνται  αρκεί  να  αξιοποιήσετε  τα  ταλέντα  σας και τη  γοητεία  σας.
Στον οικονομικό σας τομέα, αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε, ότι σιγά – σιγά ότι θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε κάποιες συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.
Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι θα βιώσετε μια παροδική κρίση, που θα είναι αιτία να απομακρυνθείτε για λίγο με τον σύντροφο σας.
Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα, όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας.
Στα οικονομικά σας τα άστρα προβλέπουν ότι θα είστε πολύ επιρρεπείς με την διαχείριση των χρημάτων σας και τα χρέη σας θα διογκωθούν και άλλο…Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε τρίτους γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην τα πάρετε πίσω ποτέ.
Στα οικονομικά οι ανάγκες και τα έξοδα θα αρχίσουν να μεγαλώνουν και θα αρχίστε να αναζητάτε νέες πηγές εισοδημάτων για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα για να μπορέσετε να προχωρήσετε και να ολοκληρώσετε το έργο που έχετε αναλάβει.
    Στη δουλειά σας τα πράγματα θα παραμείνουν έτσι όπως έχουν και εσείς καλείστε να μην κάνετε καμία κίνηση αφού δεν είναι κατάλληληλ περίοδος για αλλαγές ή καινούργια ξεκινήματα.
    Προσέξτε μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.
    Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα, αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά, πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους.

  • Μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.
    Χρειάζεται να μιλήσεις και να νιώσεις πιο ήρεμα σε σχέση με τον σύντροφό σου.
    Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αδιαφορώντας αν δυσαρεστήσουν κάποιους μέσα στη δουλειά σας.
    Στα αισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ξαφνικές καταστάσεις θα συμβούν και θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας.
    Επειδή αυτές τις μέρες θα πιεστείτε πολύ στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, θα αναγκαστείτε να δουλεύετε παραπάνω ώρες ,θα υπάρχουν εντάσεις, νεύρα γιατί δεν θα αμείβεστε γι αυτά που προσφέρετε.

  • Εσείς που είστε μόνοι, θα πρέπει να ειστε προσεκτικοί, γιατί μπορεί να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα και τελικά να βρεθείτε με ένα άτομο που αλλιώς έμοιαζε και αλλιώς βγήκε.
    Οι τάσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για να διασκεδάσετε να πάτε διακοπές και να ξεκουραστείτε.
    Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά τις σχέσεις σας αυτήν την περίοδο.
    Οι ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής μπλοκάρουν.

  •   Η  συναισθηματική  σας ζωή έχει βελτιωθεί αισθητά  χωρίς  όμως  να  έχουν  εκλείψει  οριστικά  όλες  οι  σκιές.
    Ο επαγγελματικός τομέας και ο τομέας των σχέσεων θα βρίσκεται στο προσκήνιο φέρνοντάς σας αρκετά προβλήματα.
    Εσείς που δεν έχετε ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς , αφήνοντας τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο.
    Η  αισιοδοξία  και η καλή  διάθεση  που είχατε  στερηθεί  τα  προηγούμενα  χρόνια  έχει  επιστρέψει  και αισθάνεστε  πλέον  ανανεωμένοι  και πιο δυνατοί.

  • Η πίεση και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό τομέα σας έχουν αγχώσει και πολλές φορές σας απογοητεύουν.
    Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, τα πράγματα με το σύντροφο σας θα πάνε καλύτερα και θα θέσετε καινούργιες βάσεις για το μέλλον.
    Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε πράγμα που θα σας αγχώσει πολύ γιατί θα πρέπει να καλύψετε άμεσα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.
    Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε σπατάλες.