Ζώδια Ζυγός 26-09-2020

Ο επαγγελματικός τομέας και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα.
Παρότι θα αισθάνεστε αυτή την περίοδο πιο αποφασιστικοί και δυνατοί δεν αποκλείετε να συναντήσετε εμπόδια στον επαγγελματικό σας χώρο.
Σχέδια για το μέλλον θα σας χαροποιήσουν.
Σύντομα θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε προς όφελος σας θέματα καριέρας.
Οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες που έχετε είναι πολλές και καλό θα ήταν να εστιάσετε την προσοχή σας προκειμένου να βρείτε λύσεις και διεξόδους στα όποια προβλήματα.
Πολλοί από εσάς βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σωρεία σκέψεων και προβλημάτων που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία.
Ο αισθηματικός τομέας δεν υπόσχετε πολλά και θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να διατηρηθούν οι ισορροπίες με το ταίρι σας.
Φροντίστε να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες.
Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο συζητώντας τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας.
Φυσικά θα συμβούν και κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις σχέσεις αλλά αν αποφύγετε προστριβές και διαπληκτισμούς δεν θα έχετε αρνητικές εξελίξεις

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, οι συμφωνίες που θα κάνετε θα είναι αρκετά ικανοποιητικές και θα σας ανεβάσουν το εισόδημα.
    Προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί γιατί το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος.
    Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα βγάλετε ζήλιες και θα θελήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας με το ζόρι στον σύντροφο σας.
    Στα επαγγελματικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε.

  • Είναι πολλά τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν κυρίως οικογενειακά.
    Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, λόγω της πίεσης που θα έχετε στη δουλειά σας, δεν θα μπορείτε εύκολα να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και με το παραμικρό θα τσακώνεστε με το σύντροφο σας.
    Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά.

  • Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, αντιθέτως κρατήστε μια ουδέτερη στάση μέχρι να οργανωθείτε καλύτερα για να τα αντιμετωπίστε με επιτυχία.
    Οι νέες συνεργασίες που θα κλείσετε θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη στο μέλλον.
    Όσοι είστε δεσμευμένοι, είστε σε ισορροπία.
    Οι ελεύθεροι θα ζήσετε έντονες συγκινήσεις καθώς μια ξεχασμένη ερωτική ιστορία μπορεί να σας «χτυπήσει» πάλι την πόρτα.
    Στα οικονομικά σας αν διαχειριστείτε με προσοχή τα χρήματα σας θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες χωρίς άγχος.

  • Η ενεργητικότητα σας οδηγεί στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.
    Επιστρατεύστε τον ειλικρινή διάλογο, την έκφραση συναισθημάτων αποφύγετε την γκρίνια και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.
    Θα υπάρξουν γεγονότα και καταστάσεις που θα σας βάλουν να σκεφτείτε θέματα που δεν είχατε αγγίξει ποτέ.
    Στον αισθηματικό τομέα προσέξτε λίγο τις απαιτήσεις σας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με το ταίρι σας για να αποφύγετε δυσκολίες και προβλήματα.

  • Καλείστε να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες για να μπορέσετε να εξοικονομήσετε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που θέλετε για τον εαυτό σας.
    Γι΄ αυτό να είσαστε περισσότερο οργανωτικοί και υπομονετικοί και να μην κάνετε πίσω στα εμπόδια που συναντάτε.
    Στα οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας και θα πάρετε τα πάνω σας.
    Η περίοδος που διανύετε είναι γόνιμη και αν περιορίσετε τη τάση σας για περιττά έξοδα, θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδα σας.