Ζώδια Ιχθείς 01-10-2020

Αποβάλλετε ανασφάλειες και φοβίες και κινηθείτε δυναμικά για να μπορέσετε να προβάλλετε τις καινούργιες ιδέες που έχετε για την επέκταση της δουλειάς σας.
Τα επαγγελματικά σας θέματα, φαίνεται να προωθούνε με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ένα φιλόδοξο σχέδιό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά.
Η  αισιοδοξία  και η καλή  διάθεση  που είχατε  στερηθεί  τα  προηγούμενα  χρόνια  έχει  επιστρέψει  και αισθάνεστε  πλέον  ανανεωμένοι  και πιο δυνατοί.
Στο χέρι σας είναι να μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα.
Θα έχετε την τάση να πετάξετε από την ζωή σας ότι σας επιβαρύνει και σας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα.
Ο ερωτικός τομέας για τους δεσμευμένους τείνει να είναι ευχάριστος, ενώ οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να διατηρούν επιφυλάξεις για τις καινούργιες σχέσεις που μπορεί να προκύψουν.
Μια ανανέωση, μια αλλαγή, ιδιαιτέρα σημαντική, είναι προ των πυλών σε αρκετούς τομείς της ζωής σας.
Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η αποκάλυψη μυστικών θα σας οδηγήσει σε συγκρούσεις με το σύντροφο σας.
Στον επαγγελματικό σας τομέα, κάνετε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι θα εξομαλυνθούν οι καταστάσεις που συμβαίνουν και σας πιέζουν.
  Μην  απογοητευτείτε  αν  κάποια  σχέδιά  σας  ανατραπούν

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Αποφύγετε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις.
    Οι περισσότεροι από εσάς θα περάσετε μια επαγγελματική κρίση και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.
    Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον.
    Μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα με τη συμπεριφορά σας, γιατί θα έρθετε σε οριστική ρήξη με το ταίρι σας.

  • Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προβληθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
    Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να ξέρετε ότι ο μόνος τρόπος για να απελευθερωθείτε από το παρελθόν είναι να χαλαρώσετε και να βρείτε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση.
    Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναλαμβάνετε συνεχώς πράγματα, γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σωστά και θα έχετε επιπτώσεις στην καριέρα σας.

  • Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα μπορέσετε να εδραιώσετε καλύτερα την θέση σας αλλά και να επεκταθείτε στα επαγγελματικά σας.
    Η διπλωματικότητα και η εφευρετικότητα σας, θα σας βοηθήσει στο να βρίσκετε τρόπους να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που θα συναντήστε.
    Η ενεργητικότητα σας οδηγεί στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.
    Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα απορροφηθείτε τόσο πολύ με την δουλειά σας που δεν θα έχετε χρόνο για φλερτ και διασκεδάσεις.

  • Στα οικονομικά σας, θα ξοδέψετε χρήματα για την εμφάνιση σας, αλλά και για κάποιες βραδινές σας εξορμήσεις.
    Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κάνοντας ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας.
    Έχετε βάλλει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να τους πραγματοποιήσετε έγκαιρα.
    Όσοι έχετε κάποια προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφο αυτή είναι μια καλή περίοδο για να γλυκάνετε και να συσφίξετε τις σχέσεις σας.

  • Τα τρέχοντα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και δεν αποκλείετε να έχετε πολλά έξοδα αυτή την περίοδο.
    Στη εργασία σας είναι απαραίτητη η συνέπεια.
    Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο μέσα από ευχάριστες εξελίξεις και ευνοϊκές συνθήκες για τους περισσότερους από εσάς αρκεί να το επιδιώξετε.
    Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και χρειάζετε να καλλιεργήσετε την υπομονή σας, γιατί τα πράγματα θα στρώσουν αργότερα.