Ζώδια Ζυγός 17-03-2021

Στα οικονομικά μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει περίπτωση να έχετε απώλειες και θα πιεστείτε πολύ για να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.
Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στο κοντινό σας περιβάλλον και θα συσφίξετε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους.
Στα συναισθηματικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα περάσετε αξέχαστες ρομαντικές στιγμές και θα βιώσετε έντονα πάθη με τον σύντροφο σας πράγμα που θα σας απογειώσει και θα σας οδηγήσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον.
Στη δουλειά σας τα πράγματα θα παραμείνουν έτσι όπως έχουν και εσείς καλείστε να μην κάνετε καμία κίνηση αφού δεν είναι κατάλληληλ περίοδος για αλλαγές ή καινούργια ξεκινήματα.
Μην ξεσηκωθείτε όμως και αρχίστε και σκορπάτε τα χρήματα σας αντιθέτως προσπαθήστε να μειώσετε παλιές σας οφειλές για να κινείστε πιο άνετα στο μέλλον και να κάνετε αυτά που θέλετε για τον εαυτό σας.
Οι ελεύθεροι του ζωδίου οι γνωριμίες που θα κάνετε δύσκολα θα σας ενθουσιάσουν.
Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφο σας.
Έτσι προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να ασχοληθείτε και με την διακόσμηση του σπιτιού, ή κάποιες μικροεπισκευές.
Προσέξετε λίγο την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ορισμένες παρεξηγήσεις μεταξύ σας.
Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Στα συναισθηματικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα περάσετε αξέχαστες ρομαντικές στιγμές και θα βιώσετε έντονα πάθη με τον σύντροφο σας πράγμα που θα σας απογειώσει και θα σας οδηγήσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον.
    Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμη σχέση, προσέξτε λίγο με τη συμπεριφορά σας, γιατί θα νιώθετε άγχος και εκνευρισμό από οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν και θα ξεσπάτε στο ταίρι σας.
    Προσέξτε μην φερθείτε σαν μικρά παιδιά σε κάποιες αγορές και χρησιμοποιήσετε τα ψώνια ως μέσο ψυχοθεραπείας.

  • Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίοιυ, θέλετε να πατάτε γερά στα πόδια σας και να νοιώθετε ασφάλεια μέσα στη σχέση σας.
    Θα μπορέσετε να βρείτε ιδανικές λύσεις σε πράγματα που στο παρελθόν σας δυσκόλευαν.
    Ψυχαγωγηθείτε, διασκεδάστε και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση.
    Θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, αλλά και να μειώσετε παλιά σας χρέη.
    Προσπαθήσετε να αποβάλλετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες που έχετε και κινηθείτε δυναμικά παίρνοντας την ζωή στα χέρια σας.
    Είναι ιδανική περίοδος για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.

  • Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και άντεξαν τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών δεν θα έχουν πρόβλημα.
    Τα έσοδα μπορούν να αυξηθούν αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα.
    Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων είναι ότι θα πρέπει να αλλάξετε πολλά πράγματα γύρω από τον τρόπο σκέψης και αντίληψης, πλέον στην ζωή σας.
    Μια τάση εσωστρέφειας και απομόνωσης δεν αποκλείεται να νιώσετε αρκετοί από εσάς αυτήν την περίοδο.

  • Χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο.
    Παράλληλα είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε επιθυμητές αλλαγές και μελλοντικά σχέδια.
    Προβλήματα ή διλλήματα δικά σας ή του συντρόφου που έχουν προκύψει εξαιτίας κάποιων λανθασμένων κινήσεων ή επιλογών θα σας απασχολήσουν έντονα.
    Η διαίσθηση σας είναι αρκετά ανεπτυγμένη αυτή την περίοδο.
    Προωθείστε τα όποια σημαντικά ζητήματα καριέρας έχετε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

  • Στα οικονομικά σας, με τις κινήσεις που θα κάνετε θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας.
    Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σας και θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας.
    Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα.
    Αρκετοί από εσάς έχετε σημαντικές επαφές και συζητήσεις αυτήν την περίοδο αλλά καλό θα είναι να προσέχετε για τυχόν παγίδες.