Υδροχόος 27-02-2018

Με τα οικονομικά σας θα πάρετε μια ανάσα γιατί τα πολλά έξοδα σταματούν και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε κάπως τα πράγματα.
Τα οικονομικά θα συνεχίσουν για αρκετούς από εσάς να αποτελούν πονοκέφαλο ενώ σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στη δουλειά.
  Επανεξετάστε  τα  δεδομένα  και  δείξτε  προσοχή  στις  λεπτομέρειες.
Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις με το δεσμό σας και θα αποκατασταθεί η επικοινωνία με το ταίρι σας, λύνοντας τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί.
Ο χώρος της εργασίας σας θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και θα προσπαθήστε, να βελτιώσετε το επίπεδο επαφής, με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε.
Όσοι από εσάς έχετε μια μακροχρόνια σχέση και έχει αντέξει τις δοκιμασίες των δυο τελευταίων ετών θα έχετε υποστήριξη από το ταίρι σας και αυξημένη συντροφικότητα

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Στον αισθηματικό τομέα οι όποιες εντάσεις υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα, πλέον καταλαγιάζουν και ανακτώνται οι ισορροπίες με τον ερωτικό σας σύντροφο.
    Οι ελεύθεροι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν.
    Τα δεδομένα των αστρολογικών τάσεων δείχνουν ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για αρκετό καιρό ακόμη σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση.

  • Δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει έρχονται στην επιφάνεια και αισθάνεστε ότι πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
    Αφιερώστε χρόνο για περισυλλογή και προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας.
    Προσοχή θα πρέπει να δείξετε και στον οικονομικό τομέα αυτό το διάστημα.
    Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα δεχτείτε προτάσεις για νέες συνεργασίες.
    Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να προστατέψετε την ψυχική σας υγεία και να αποφύγετε άτομα που είναι ψυχικά φορτισμένα και απομυζούν ενέργεια και χρόνο από τη ζωή σας.

  • Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.
    Προτάσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία επεξεργαστείτε την τώρα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα.
    Προσέξτε τα έξοδά σας και μην υπερβάλετε προκειμένου να διασφαλίσετε τον προϋπολογισμό σας.
    Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί θα βρεθείτε μόνοι και δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων.
    Παρότι στους περισσότερους από εσάς οι ευκαιρίες μέσα από αξιόλογες προτάσεις εναλλάσσονται με ανατροπές, το μέλλον, σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

  •   Συζητήσεις  επαφές  και συμφωνίες  βρίσκονται  σε  πρώτο  πλάνο  αυτό  το  διάστημα  και ευνοούνται  αρκετά.
    Τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν προς το τέλος της εβδομάδας.
    Η διάθεσή σας για κοινωνικές συναναστροφές θα είναι περιορισμένη.
    Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να είστε συνεπείες στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.
    Η συνεννόηση με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη, είτε γιατί εσείς δεν θα τους δίνετε να καταλάβουν σωστά κάποια πράγματα, είτε γιατί θα τα αντιλαμβάνονται διαφορετικά.

  • Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε παγίδες που μπορεί να κρύβουν προτάσεις για επενδύσεις που θα σας γίνουν.
    Κάποια ξεχωριστά πρόσωπα που μπορεί να εμφανιστούν στην ζωή σας, θα διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στην επιτυχία σας.
    Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα είστε γεμάτοι πάθος και ενθουσιασμό για τη ζωή και θα έχετε πολλές κατακτήσεις.
    Επίσης πάρτε κάποιες αποφάσεις που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε στενά τις τωρινές απαιτήσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όπως και στη ζωή σας γενικότερα.