Ζώδια Ζυγός 18-01-2019

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση.
Στον εργασιακό σας χώρο, θα πιεστείτε πολύ γιατί οι ρυθμοί που θα κινείστε θα είναι κουραστικοί και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα.
Μπορεί σε εργασιακό επίπεδο οι εξελίξεις να μην τρέχουν όπως εσείς θα θέλατε αλλά μην απογοητεύεστε τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.
  Εντάσεις  και  ρήξεις  έχουν  μεγάλες  πιθανότητες  να  συμβούν.
Φροντίσετε να κάνετε καινούργια πράγματα μαζί του, για να ανανεώσετε την σχέση σας.
Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το ότι δεν ευνοούνται τόσο τα νέα σχέδια , αλλά, όσα έχετε εδώ και καιρό επεξεργαστεί και οργανώσει καλά.
Μια διάθεση απομόνωσης θα έχετε αυτή την περίοδο, οι διαθέσεις σας θα είναι περίεργες και θα έχετε μια τάση εσωστρέφειας.
Αγαπητοί αδέσμευτοι είναι πιθανό πρόσωπα από το παρελθόν να προσπαθήσουν να μπουν ξανά στη ζωή σας για να σας κερδίσουν.
Όσοι είστε παντρεμένοι θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και θα ταλαιπωρηθείτε μέχρι να τα διευθετήσετε.
Η κρίση σας θα είναι θολή και δεν θα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Τα άστρα προβλέπουν ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.
    Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά.
    Χρειάζετε να έχετε υπομονή και επιμονή για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.
    Αν χειριστείτε σωστά και με οργάνωση τις προκλήσεις αυτές, στο τέλος θα τα καταφέρετε.
    Στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκεται σε ισορροπία.
    Θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα καριέρας και θα δράσετε άμεσα για να εδραιωθείτε περισσότερο στο χώρο σας αλλά και να επεκταθείτε βάζοντας σε εφαρμογή τις καινούργιες ιδέες που έχετε.

  • Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε εγκρατείς και να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας.
    Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε σπατάλες.
    Αντίθετα όσοι από εσάς θέλετε να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις γύρω από την σχέση σας, καλυτέρα να το αναβάλετε για αργότερα.
    Βάλτε μια τάξη στα οικονομικά σας, πριν είναι αργά και καταφύγετε στο δανεισμό, χωρίς να το καταλάβετε.

  • Στον οικονομικό σας τομέα, προσέξτε γιατί θα σας πιάσει η καταναλωτική σας μανία και γρήγορα θα αδειάσει το πορτοφόλι σας.
    Προσοχή στην υπεραισιοδοξία.
    Ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και πράγματα σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος.
    Στις διαπροσωπικές σχέσεις έχετε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό, μην απογοητεύεστε, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται αρκετά σε όλους τους τομείς ενώ ένα σημαντικό σχέδιο αρχίζει να προωθείτε.
    Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να μετριάσετε τη ζήλια σας και να δείτε πιο χαλαρά τα πράγματα.

  • Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.
    Θα κουραστείτε πολύ για να τα διευθετήσετε όλα και πολλές φορές τα όρια της υπομονής σας θα εξαντληθούν, από τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν.
    Παράλληλα θα προβληματιστείτε με κάποια έκτακτα έξοδα που θα βγουν, αλλά στο τέλος θα βρείτε λύσεις και θα τακτοποιήσετε όλα.
    Η επαγγελματική σας δραστηριότητα θα έχει πολλές παραλλαγές.
    Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας.

  • Τα άστρα προβλέπουν, για τα προσωπικά σας, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο.
    Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η κούραση και οι προσπάθειες που καταβάλετε τώρα θα βοηθήσουν να βελτιώσετε τη θέση σας στον εργασιακό σας τομέα.
    Καλύτερα να αφήσετε τέτοιου είδους θέματα για αργότερα, αφού υπάρχει περίπτωση να κάνετε λανθασμένες επιλογές.
    Στα επαγγελματικά σας θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για την προώθηση της καριέρα σας.