Ζώδια Δίδυμοι 21-10-2020

Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας αλλά θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με προσοχή και να κινηθείτε αναλόγως.
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε συμφωνίες να υπογράψετε συμβόλαια ή να διαπραγματευτείτε σημαντικά επαγγελματικά σας θέματα.
Οι υπερβολές που έχετε κατά καιρούς, στην συναισθηματική σας έκφραση έχουν αρχίσει και κουράζουν τον άνθρωπο σας.
Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα προκύψουν διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, για τους χειρισμούς που έχετε κάνει στις υποθέσεις που έχετε αναλάβει.
Οικονομικά, θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας.
Αισθηματικά, θα είστε σε πλεονεκτική θέση, γιατί θα μπορέσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και να ανανεώσετε το πάθος μέσα στη σχέση σας.
Οι επαγγελματικές σας σχέσεις, αλλά και οι ερωτικές υποθέσεις, σε πολλούς από εσάς πέρασαν από σαράντα κύματα.
Όσοι από εσάς είστε σε φάση όπου θα πρέπει να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια, καλό θα ήταν να τα διεκπεραιώσετε άμεσα.
Οπλιστείτε με υπομονή και σύνεση προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις εντάσεις, τις καθυστερήσεις και τις ανατροπές που μπορεί να προκύψουν.
Συμβόλαια, συμφωνίες, επαφές με άτομα του εξωτερικού ευνοούνται και μπορείτε να τα προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την περίοδο

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  •  Ζητήστε  την  γνώμη  των  κατάλληλων  ανθρώπων  προκειμένου  να  πάρετε  τις  σωστές  – συμβουλές – αποφάσεις.
    Προσπαθήστε να ρυθμίσετε προσωπικές σας υποθέσεις.
    Αντιμετωπίστε όσο μπορείτε με επιδεξιότητα τις προκλήσεις έως ότου περάσει αυτό το διάστημα.
    Στη δουλειά σας, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας.
    Οι ελεύθεροι αποφύγετε να μπλέξετε σε εφήμερες καταστάσεις που θα σας φθείρουν και δεν θα έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

  • Βγείτε από την απομόνωση σας, οργανωθείτε καλύτερα γιατί σύντομα θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας.
    Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα.
    Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες και γενικότερα περιορίστε τα έξοδα σας.
    Δεν αποκλείεται ακόμη να υπάρξουν και προκλήσεις ή εντάσεις με τους συνεργάτες σας, Χειριστείτε αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση προκειμένου να μην έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις.

  • Στα οικονομικά κάθε βήμα που θα κάνετε θα πρέπει να είναι μελετημένο σωστά για να μην οδηγηθείτε σε αδιέξοδο και επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος.
    Προσπαθείστε να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, γιατί θα έχετε πολλά έκτακτα έξοδα αυτές τις μέρες.
    Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να διώξετε ανασφάλειες και φοβίες που έχετε και να μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας γι αυτά που θέλετε να κάνετε μαζί.
    Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, αναμένεται να περάσετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.

  • Μια σημαντική επιτυχία αρχίζει να διαφαίνεται.
    Αρκετά  καλή  είναι και αυτή  η εβδομάδα  για εσάς.
    Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, δεν θα πρέπει να προβάλλετε τις επιθυμίες σας με απαιτητικό τρόπο.
    Προσέξτε δεν πρέπει να μπερδευτείτε και να τα κατανοήσετε λάθος, γιατί θα βρεθείτε αργότερα σε δύσκολη θέση.
    Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σας.
    Ορισμένοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και δυσκολίες σε θέματα δανείων.

  • Φανείτε ελαστικοί με το ταίρι σας και αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις.
    Παράλληλα θα εξετάσετε σε ποιους τομείς της ζωής σας έχετε προοδεύσει και σε ποιους έχετε μείνει στάσιμοι, παίρνοντας σοβαρές αποφάσεις για τη μελλοντική σας πορεία.
    Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε οποιονδήποτε ή να κάνετε επενδύσεις που δεν έχετε σκεφτεί πολύ καλά.
    Προωθείστε τα όποια σημαντικά ζητήματα καριέρας έχετε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.