Ζώδια Ταύρος 15-08-2021

Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφο σας.
Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας.
Προσπαθήστε να περνάτε περισσότερες ώρες μαζί του γιατί θα σας βοηθήσει να τον πλησιάσετε πιο πολύ και να κερδίσετε πάλι την εμπιστοσύνη του.
Οι αδέσμευτοι προσπαθείστε να κλείσετε τις πληγές του παρελθόντος και μην απομακρύνετε με την συμπεριφορά σας, τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σας.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε.
Αν φερθείτε έξυπνα και με διπλωματία, θα έχετε θετικά αποτελέσματα και θα ανακουφιστείτε μετά από αρκετό καιρό.
Στα οικονομικά οι ανάγκες και τα έξοδα θα αρχίσουν να μεγαλώνουν και θα αρχίστε να αναζητάτε νέες πηγές εισοδημάτων για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα.
Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν αυτήν την περίοδο και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον.
Το κλίμα των ημερών είναι ερωτικό αρκεί να το εκμεταλλευτείτε σωστά.
Στα ερωτικά, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία με το έτερο ήμισυ σας, γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μεταξύ σας και δεν θα πρέπει να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  •   Οικονομικά  και επαγγελματικά  θέματα  προωθούνται  αρκεί  να  αξιοποιήσετε  τα  ταλέντα  σας και τη  γοητεία  σας.
    Μοιραστείτε πράγματα μαζί του.
    Φανείτε όμως προσεκτικοί και μην προβείτε σε αλόγιστα έξοδα και άσκοπες αγορές.
      Περιορίστε  την  τάση  σας για περαισιοδοξία, κινηθείτε  με  σταθερά  και μελετημένα  βήματα.
    Θα καταπιαστείτε με καινούργιες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να γίνετε πιο δυναμικοί και θα αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας.

  • Στα οικονομικά σας να είσαστε συγκρατημένοι και να μην κάνετε ανοίγματα, γιατί δεν ευνοούνται τέτοιου είδους κινήσεις αυτό το διάστημα.
    Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε άλλο ένα βήμα και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε το δεσμό σας.
    Οι σκοποί και οι στόχοι σας, όπως και κάποιες φιλοδοξίες που στοχεύετε εδώ και καιρό, σήμερα είναι εμφανές ότι θα πραγματωθούν, αλλά όμως η μεγάλη σας επιθυμία για μεγαλύτερη πρόοδο φέρνει στο προσκήνιο κάποια νέα απρόβλεπτα εμπόδια και κάποιες δυσκο.

  • Στα οικονομικά σας φερθείτε με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σας και μην κάνετε καταχρήσει, για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε.
    Επίσης θα ξεκαθαρίσετε αυτή την εβδομάδα με τα θέλω και τις επιθυμίες σας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα βήματα, σε διάφορους τομείς της ζωής σας.
    Στα οικονομικά σας, αυτό το διάστημα επιβάλλετε να προβείτε σε αρκετές περικοπές στα έξοδα σας, γιατί μόνο έτσι, θα αλλάξει αργότερα το σκηνικό και θα παρατηρηθεί πρόοδος στα εισοδήματα σας.

  • Το ευχάριστο είναι ότι παρουσιάζονται αρκετά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες ή διέξοδοι γύρω από τον επαγγελματικό σας τομέα.
    Επιμείνετε στους στόχους σας, διατηρήστε την αισιοδοξία σας και από το φθινόπωρο θα είστε σε θέση να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας.
    Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα.
    Διατηρήστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας και θα πετύχετε στο τέλος.

  • Αναζητήστε κάτι πιο σοβαρό και πιο ουσιαστικό, που θα καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά.
    Ο ερωτικός τομέας προδιαγράφεται συναρπαστικός για τους περισσότερους από εσάς.
    Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις σε ζητήματα καριέρας.
    Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών γιατί υπάρχει πιθανότητα να συμβούν λάθη.
    Προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.
    Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη, με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων.