Ζώδια Ζυγός 02-09-2021

Απαραίτητη προυπόθεση για να πετύχετε τα σχέδια σας, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους.
Συνεχίσετε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε στη δουλειά σας.
Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε.
Προσέξτε τα έξοδά σας και αποφύγετε αυτή την περίοδο να κάνετε οικονομικά ανοίγματα, γιατί θα έχετε απώλειες αντί για κέρδη.
Η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος.
Είναι ένα διάστημα όπου θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοικτά προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν.
Οι  επαγγελματικές  σας υποχρεώσεις  θα  είναι  πολλές.
Η καριέρα σας απαιτεί την προσοχή σας, γι αυτό αποφύγετε να κάνετε παράτολμες κινήσεις και μην κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις.
Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ραγδαίες και σίγουρα δεν θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου.
Προσοχή χρειάζεται λίγο στην υγεία γιατί αρκετοί από εσάς θα είστε επιρρεπείς στις ιώσεις

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις τώρα, αλλά καλό θα είναι να περιμένετε λίγο για να τις εφαρμόσετε την κατάλληλη στιγμή.
    Προσέξτε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, ειδικά με όσους δεν συμφωνούν μαζί σας, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις.
    Στον οικονομικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδα σας, απλά θα κουραστείτε περισσότερο για να το πετύχετε.
    Μιλήστε για τους προβληματισμούς σας.

  • Ο ερωτικός σας τομέας δεν υπόσχεται πολλά και μάλλον θα κυριαρχεί μια ψυχρότητα.
    Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα αρχίσετε να αναπολείτε ερωτικές εμπειρίες του παρελθόντος.
    Θα είστε σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις με κόσμο, για να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε αναζητώντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν.
    Η συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι καλή αρκεί να πιστεύετε στη σχέση σας.
    Υπάρχει ο κίνδυνος να εξωτερικεύσετε μια ένταση που έχετε μέσα σας εδώ και αρκετό καιρό με συνέπεια να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας.

  • Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες γιατί το καλοκαίρι προβλέπεται απαιτητικό έως δύσκολο και καλό θα ήταν να σας βρει προετοιμασμένους.
    Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα.
    Μη ασχοληθείτε με προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος καλύτερα.
    Στα συναισθηματικά οι δεσμευμένοι θα βγουν στην επιφάνεια κρυφά πάθη και ζήλιες και θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην παρορμητικότητα σας και να μην κάνετε άδικες σκηνές στο ταίρι σας.

  • Τα ζητήματα καριέρας απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας με αποτέλεσμα να παραμελείτε κάπως την προσωπική σας ζωή.
    Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο.
    Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις καθώς και σχέδια ή επαφές που έχουν σχέση με το εξωτερικό.
    Στα επαγγελματικά σας, χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας για να αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνετε και να υλοποιήστε άμεσα τα σχέδια σας.

  • Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις.
    Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα.
    Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε ένα σταθερό δεσμό θα αρχίζετε να επανεξετάζετε τις καταστάσεις που είχαν συμβεί και θα αξιολογήσετε το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας κατά πόσο έχει ανταποκριθεί στα θέλω και στις επιθυμίες σας.