Ζώδια Ταύρος 08-10-2023

Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους και να ρίξετε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει γιατί θα είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που πλάσει μέσα στο μυαλό σας.
Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα νιώθετε χαρούμενοι γιατί θα βιώνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί.
Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αρκεί να κυνηγήσετε τους στόχους σας.
Στα προσωπικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό η ψυχολογία σας δεν θα είναι καθόλου καλή, απομονώνεστε από τον κόσμο και από το ταίρι σας για να ηρεμήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε.
Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και σύντομα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα σας εκτιμήσουν όπως ακριβώς σας αξίζει.
Περιορίστε τον παρορμητισμό σας και την έμφυτη υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει πολλές φορές προκειμένου να μην κάνετε λάθη.
Ζητείστε και τη γνώμη των αγαπημένων σας προσώπων και κινηθείτε ανάλογα.
Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην μπείτε στην διαδικασία να επιλύσετε προβλήματα τώρα.
Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται και επιτέλους θα πάρετε μια ανάσα.
Στη δουλειά σας, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  •   Οικονομικά  και επαγγελματικά  θέματα  προωθούνται  αρκεί  να  αξιοποιήσετε  τα  ταλέντα  σας και τη  γοητεία  σας.
    Μοιραστείτε πράγματα μαζί του.
    Φανείτε όμως προσεκτικοί και μην προβείτε σε αλόγιστα έξοδα και άσκοπες αγορές.
      Περιορίστε  την  τάση  σας για περαισιοδοξία, κινηθείτε  με  σταθερά  και μελετημένα  βήματα.
    Θα καταπιαστείτε με καινούργιες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να γίνετε πιο δυναμικοί και θα αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας.

  • Στα οικονομικά σας να είσαστε συγκρατημένοι και να μην κάνετε ανοίγματα, γιατί δεν ευνοούνται τέτοιου είδους κινήσεις αυτό το διάστημα.
    Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε άλλο ένα βήμα και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε το δεσμό σας.
    Οι σκοποί και οι στόχοι σας, όπως και κάποιες φιλοδοξίες που στοχεύετε εδώ και καιρό, σήμερα είναι εμφανές ότι θα πραγματωθούν, αλλά όμως η μεγάλη σας επιθυμία για μεγαλύτερη πρόοδο φέρνει στο προσκήνιο κάποια νέα απρόβλεπτα εμπόδια και κάποιες δυσκο.

  • Στα οικονομικά σας φερθείτε με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σας και μην κάνετε καταχρήσει, για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε.
    Επίσης θα ξεκαθαρίσετε αυτή την εβδομάδα με τα θέλω και τις επιθυμίες σας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα βήματα, σε διάφορους τομείς της ζωής σας.
    Στα οικονομικά σας, αυτό το διάστημα επιβάλλετε να προβείτε σε αρκετές περικοπές στα έξοδα σας, γιατί μόνο έτσι, θα αλλάξει αργότερα το σκηνικό και θα παρατηρηθεί πρόοδος στα εισοδήματα σας.

  • Το ευχάριστο είναι ότι παρουσιάζονται αρκετά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες ή διέξοδοι γύρω από τον επαγγελματικό σας τομέα.
    Επιμείνετε στους στόχους σας, διατηρήστε την αισιοδοξία σας και από το φθινόπωρο θα είστε σε θέση να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας.
    Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα.
    Διατηρήστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας και θα πετύχετε στο τέλος.

  • Αναζητήστε κάτι πιο σοβαρό και πιο ουσιαστικό, που θα καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά.
    Ο ερωτικός τομέας προδιαγράφεται συναρπαστικός για τους περισσότερους από εσάς.
    Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις σε ζητήματα καριέρας.
    Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών γιατί υπάρχει πιθανότητα να συμβούν λάθη.
    Προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.
    Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη, με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων.