Ζώδια Παρθένος 08-01-2024

Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας.
Αποφύγετε να ασχοληθείτε με αμφίβολες επενδύσεις γιατί θα ζημιωθείτε.
Είστε ξεσηκωμένοι να κάνετε ριζικές αλλαγές για να πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας.
Εκμεταλλευτείτε την δύναμη και την αυτοπεποίθηση που θα σας διακατέχει αυτό το διάστημα και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Προσοχή θα πρέπει να δείξετε τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.
Οι ελεύθεροι θα βάλετε στόχο να γοητεύσετε τους πάντες με την εμφάνιση σας.
Αποφύγετε να κλείσετε νέες συμφωνίες, γιατί θα δημιουργηθούν εμπόδια και δυσκολίες και θα τελειώσουν πριν καν αρχίσουν… Είναι καλή περίοδος όμως για να οργανώσετε ένα πλάνο για τα επόμενα βήματα σας.
Ενώ ευχάριστα και διασκεδαστικά θα περάσετε μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά.
Το σημαντικότερο είναι να μην αποφασίζετε τίποτα εν θερμώ.
Ακολουθήστε την οδό της φρόνησης και μην κάνετε καινούργια ανοίγματα

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.
    Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για όσους λατρεύουν τα έντονα πάθη αλλά και τις δυνατές εντάσεις.
    Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα κάνετε ένα εποικοδομητικό διάλογο με το ταίρι σας για να ξεκαθαρίσετε τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν μεταξύ σας.
    Πολύ πιθανόν να αποκαλυφθούν και γεγονότα ή κινήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σας από κοντινά σας πρόσωπα ή συνεργάτες.

  • Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα, πράγμα που δεν μπορείτε να το πετύχετε από την μια μέρα στην άλλη πιέζοντας πρόσωπα και καταστάσεις.
    Μην ασκείστε αυστηρή κριτική στους γύρω σας και συμβιβαστείτε με την υπάρχουσα κατάσταση για να τελειώσετε αυτά που σας έχουν αναθέσει χωρίς να προκαλέσετε την δυσαρέσκεια των ανωτέρων σας.
    Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθος και έρωτα που θα σας αναζοωγονήσουν.
    Παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή και τα παιδιά δεν αποκλείονται αυτό το διάστημα.

  • Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα.
    Κάντε ένα πλάνο και οργανωθείτε καλύτερα με τα ζητήματα που σας απασχολούν και μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας.
    Θέματα που αφορούν πνευματικές εργασίες, επαφές ή ταξίδια με το εξωτερικό ευνοούνται και θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.
    Σχέδια και ιδέες που έχετε βέβαια εδώ και αρκετό καιρό, καθυστερούν και αυτό σας φέρνει κάποιον εκνευρισμό.

  • Προσπαθήστε να δείξτε την αγάπη σας έμπρακτα κάνοντας του ένα πρωτότυπο δώρο και εξομολογηθείτε τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε για αυτόν και θα έχετε θετική ανταπόκριση.
    Μπορείτε τώρα να βάλετε νέους στόχους ενώ δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες είχαν καθυστερήσει.
    Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, γιατί σύντομα ο σύντροφος σας θα το αντιληφθεί και δεν είναι από τους ανθρώπους που δέχονται εύκολα κάτι τέτοιο.

  • Τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων και κλεισίματα συμφωνιών, γιατί δύσκολα θα πετύχετε ευνοϊκούς όρους για σας.
    Η κοινωνική σας ζωή δεν είναι όπως θα θέλατε το τελευταίο διάστημα και αισθάνεστε ίσως ότι κάποια άτομα δεν θέλουν την συντροφιά σας.
    Στις διαπροσωπικές σχέσεις έχετε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό, μην απογοητεύεστε, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται αρκετά σε όλους τους τομείς ενώ ένα σημαντικό σχέδιο αρχίζει να προωθείτε.