Ζώδια Τοξότης 30-04-2024

Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα είναι ουδέτερα.
Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να μάθετε να ακούτε τον σύντροφο σας και να δέχεστε την κριτική του, γιατί το κάνει από αγάπη και ενδιαφέρον για σας.
Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα πάρετε αρκετές επιβεβαιώσεις μέσα από τα φλερτ.
Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.
Με τα επαγγελματικά σας ζητήματα να αποσπούν την προσοχή σας αυτό το διάστημα δεν μένει και πολύς χώρος για έρωτα και προσωπική ζωή.
Στα ερωτικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφο σας και θα του προβάλλετε τις απαιτήσεις σας.
Έχετε τώρα την δυνατότητα να κυνηγήσετε και να πραγματοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας.
Τα άστρα προβλέπουν για τα προσωπικά σας, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο για να κάνετε μαζί πολλά και διαφορετικά πράγματα που θα ανανεώσουν τον δεσμό σας.
Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί έντονα και τα μεγάλα διλλήματα δεν λείπουν

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Δημιουργούνται πλέον οι κατάλληλες συνθήκες για αρκετούς από εσάς προκειμένου να αξιοποιήσετε σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα.
    Η υγεία σας θα βρίσκετε σε καλή κατάσταση.
    Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση.
    Διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην αναστατωθείτε από διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν στη δουλειά σας και αφιερωθείτε στο πως θα πετύχετε στους στόχους που έχετε βάλλει.

  • Όσοι είστε αποφασισμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.
    Στον οικονομικό σας τομέα τα άστρα προβλέπουν άνοδο και ότι θα πάρετε πίσω χρήματα που είχατε δανείσει.
    Ο ερωτικός τομέας δεν υπόσχετε και τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο.
    Καλύτερα να ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα με θέματα εργασιακά που ευνοούνται καθώς και με σημαντικά σχέδια γύρω από τον χώρο της δουλειάς που τώρα μπορείτε να τα προωθήσετε.

  • Θα χρειαστεί να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους και να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας.
    Μην ενδώσετε σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί υπάρχει η περίπτωση να σας εξαπατήσουν.
    Θα νιώσετε πιεσμένοι με κάποιες συνεργασίες που έχετε και θα θελήσετε να τις σταματήσετε, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι σε αυτές τις σχέσεις καμιά φορά θα πρέπει να συμβιβάζεστε για το δικό σας καλό.
    Λόγω της πίεσης που θα νιώθετε από προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν, θα έχετε εριστική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους.

  • Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα νιώσετε μπερδεμένοι γιατί θα δείτε πρόσωπα του παρελθόντος που θα σας αναστατώσουν και συγχρόνως θα γοητευτείτε από καινούργιες παρουσίες που θα μπουν στη ζωή σας.
    Θα πρέπει να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να γίνετε πιο δυναμικοί, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.
    Ο αισθηματικός τομέας θα αποσπάσει την προσοχή σας αυτό το διάστημα.
    Θυμηθείτε όμως ότι τώρα βάζετε τις βάσεις για τη χειμερινή περίοδο.
    Είναι καλή περίοδος για να κάνετε ένα απολογισμό και να κόψετε κακές σας συνήθειες.

  • Οι ελεύθεροι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν, ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους, πράγμα που θα σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης.
    Οι υπερβολές που έχετε κατά καιρούς, στην συναισθηματική σας έκφραση έχουν αρχίσει και κουράζουν τον άνθρωπο σας.
    Δύσκολα θα το καταφέρετε αυτή την περίοδο, γιατί θα προκύψουν κάποια θέματα που θα πρέπει άμεσα να βρείτε λύσεις.
    Προσέξτε γιατί θα έχετε νεύρα λόγω του φορτωμένου προγράμματος σας και θα ξεσπάτε με το παραμικρό στο ταίρι σας.