Ζώδια Ζυγός 23-05-2024

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να επεκτείνετε τη δουελειά σας.
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας και η περιπέτεια θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας.
Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι τα χρήματα που βγάζετε από την δουλειά σας δεν σας ικανοποιούν πια, αφού οι ανάγκες σας ολοένα μεγαλώνουν και θα αποφασίσετε να αλλάξετε χώρο εργασίας.
Αξιοποίηστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, για να ολοκληρώσετε ότι έχετε αφήσει ημιτελές και να προχωρήσετε μετά χωρίς να έχετε άγχος.
Θα λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα, πράγμα που θα σας βγει σε καλό στο τέλος.
Δυσκολίες φαίνεται να αντιμετωπίζεται και στον αισθηματικό τομέα.
Προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα που θα προκύψουν δουλειά σας, μέσα από ξαφνικά γεγονότα που θα συμβούν και μην κάνετε καμία κίνηση να εναντιωθείτε.
Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και σημαντικές αποφάσεις καλό θα είναι να τις αποφύγετε αυτήν την περίοδο.
Παράλληλα, οργανώστε μια κοντινή έκδρομη με το ταίρι σας, για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Δεν πρέπει αν είστε καθόλου χαλαροί αυτές τις ημέρες, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές ευκαιρίες για να προβάλλετε τα ταλέντα σας

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Ο ερωτικός σας τομέας δεν υπόσχεται πολλά και μάλλον θα κυριαρχεί μια ψυχρότητα.
    Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα αρχίσετε να αναπολείτε ερωτικές εμπειρίες του παρελθόντος.
    Θα είστε σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις με κόσμο, για να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε αναζητώντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν.
    Η συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι καλή αρκεί να πιστεύετε στη σχέση σας.
    Υπάρχει ο κίνδυνος να εξωτερικεύσετε μια ένταση που έχετε μέσα σας εδώ και αρκετό καιρό με συνέπεια να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας.

  • Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες γιατί το καλοκαίρι προβλέπεται απαιτητικό έως δύσκολο και καλό θα ήταν να σας βρει προετοιμασμένους.
    Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα.
    Μη ασχοληθείτε με προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος καλύτερα.
    Στα συναισθηματικά οι δεσμευμένοι θα βγουν στην επιφάνεια κρυφά πάθη και ζήλιες και θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην παρορμητικότητα σας και να μην κάνετε άδικες σκηνές στο ταίρι σας.

  • Τα ζητήματα καριέρας απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας με αποτέλεσμα να παραμελείτε κάπως την προσωπική σας ζωή.
    Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο.
    Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις καθώς και σχέδια ή επαφές που έχουν σχέση με το εξωτερικό.
    Στα επαγγελματικά σας, χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας για να αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνετε και να υλοποιήστε άμεσα τα σχέδια σας.

  • Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις.
    Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα.
    Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε ένα σταθερό δεσμό θα αρχίζετε να επανεξετάζετε τις καταστάσεις που είχαν συμβεί και θα αξιολογήσετε το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας κατά πόσο έχει ανταποκριθεί στα θέλω και στις επιθυμίες σας.

  • Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.
    Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα αυτή την περίοδο.
    Νιώθετε πού πιο ώριμοι και πιο έμπειροι και θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη ζωή σας.
    Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και να είστε ψύχραιμοι απέναντι στις δυσκολίες που θα συναντήσετε.
    Μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις συζητήσεις, γιατί θα χάσεις τον χρόνο σου.