Ζώδια Τοξότης 25-10-2020

Αυτό που προέχει αυτό το διάστημα είναι η αυστηρή διαχείριση των οικονομικών σας μέσα από τη σύνεση και την προσγειωμένη αντιμετώπιση.
Αποφύγετε συγκρούσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας αυτή την περίοδο.
Φανείτε πιο δυναμικοί και αποκτήστε τον έλεγχο των καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω σας.
Νιώθοντας έντονη την επιθυμία για ριζική αναδιοργάνωση του ψυχισμού σας ίσως βρεθείτε στην ανάγκη να κάνετε κάποιες θυσίες για στους άλλους.
Οι ελεύθεροι θα γίνετε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι υπεραρκετό και δεν θα λείψουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες.
Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι γιατί θα πιεστείτε πολύ.
Στον οικονομικό σας τομέα, προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε για καινούργια ανοίγματα, γιατί υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εκπλήξεις.
Με τις κατάλληλες επαφές που θα κάνετε, παρά τα εμπόδια που θα δημιουργηθούν, θα καταφέρετε στο τέλος να εφαρμόσετε τα σχέδια σας.
Οικονομικά, έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής και υπάρχει πιθανότητα αύξησης του μισθού σας ή θα πάρετε έξτρα χρήματα για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει.
Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δείξετε κατανόηση απέναντι στα προβλήματα του συντρόφου σας και σταματήστε να τον επικρίνετε

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  • Προτάσεις και προσφορές για καινούργιες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς αυτήν την περίοδο.
    Εκμεταλλευτείτε τις όποιες γνωριμίες προκύψουν καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.
    Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα ξανά μπει στη ζωή σας.
      Ένα  έντονο  παρασκήνιο  είναι  πολύ  πιθανό  να  λειτουργεί  σε  βάρος  σας,  γι  αυτό  φανείτε  προσεκτικοί.
    Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μεθοδεύστε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σας.

  • Με τόσες επαγγελματικές υποθέσεις να αποσπούν την προσοχή σας αυτό το διάστημα ο έρωτας για εσάς θα έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
    Μην είστε ισχυρογνώμονες με τους συνεργάτες σας, αφήστε ένα παραθυράκι ανοιχτό, μήπως κάνετε λάθος.
    Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας.
    Προσπαθείστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και να έχετε ξεκάθαρο μυαλό για να μπορείτε να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις.

  • Δημιουργούνται πλέον οι κατάλληλες συνθήκες για αρκετούς από εσάς προκειμένου να αξιοποιήσετε σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα.
    Η υγεία σας θα βρίσκετε σε καλή κατάσταση.
    Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση.
    Διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην αναστατωθείτε από διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν στη δουλειά σας και αφιερωθείτε στο πως θα πετύχετε στους στόχους που έχετε βάλλει.

  • Όσοι είστε αποφασισμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.
    Στον οικονομικό σας τομέα τα άστρα προβλέπουν άνοδο και ότι θα πάρετε πίσω χρήματα που είχατε δανείσει.
    Ο ερωτικός τομέας δεν υπόσχετε και τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο.
    Καλύτερα να ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα με θέματα εργασιακά που ευνοούνται καθώς και με σημαντικά σχέδια γύρω από τον χώρο της δουλειάς που τώρα μπορείτε να τα προωθήσετε.

  • Θα χρειαστεί να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους και να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας.
    Μην ενδώσετε σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί υπάρχει η περίπτωση να σας εξαπατήσουν.
    Θα νιώσετε πιεσμένοι με κάποιες συνεργασίες που έχετε και θα θελήσετε να τις σταματήσετε, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι σε αυτές τις σχέσεις καμιά φορά θα πρέπει να συμβιβάζεστε για το δικό σας καλό.
    Λόγω της πίεσης που θα νιώθετε από προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν, θα έχετε εριστική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους.