Ζώδια Λέων 25-01-2024

Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε.
Κινηθείτε με διαλλακτικότητα προκειμένου να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.
Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε συναισθήματα και σκέψεις στον σύντροφο σας ή σε κάποιον φίλο σας.
Κινηθείτε προσεκτικά προκειμένου να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα.
Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους και να ρίξετε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει γιατί θα είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που πλάσει μέσα στο μυαλό σας.
Στα αισθηματικά, όσοι έχετε ένα μόνιμο δεσμό, εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές για να τις περάσετε με το ταίρι σας, δείχνοντας του αγάπη και τρυφερότητα.
Στα συναισθηματικά οι δεσμευμένοι προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας γιατί θα νιώθετε άγχος και εκνευρισμό να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας και χαλάσετε το κλίμα μέσα στη σχέση σας.
Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σας.
Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα γιατί δεν ευνοούνται τέτοιου είδους κινήσεις τώρα.
Συζητήστε με απόλυτη ειλικρίνεια με τον σύντροφο σας, τα θέματα που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν για την πορεία της σχέσης σας

Ζώδιο : 

Παλαιότερες προβλέψεις για το ζώδιο

  •   Όσοι  από  εσάς  ασχολείστε  με  γραπτά,  το  εμπόριο  και  την  επικοινωνία  δείξτε  ιδιαίτερη  προσοχή  και  ελέγξτε  καλά  όλες  τις  λεπτομέρειες.
    Επαγγελματικά θα αναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και θα συμβούν διάφορες καταστάσεις στην δουλειά σας που θα εναλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς και εσείς καλείστε να λάβετε μέρος.
    Αποφύγετε να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.
    Έτσι θα καταφέρετε να μηδενίσετε όλους τους ανασταλτικούς παράγοντες που μπορεί αργότερα να παρουσιαστούν στο δρόμο σας.

  • Αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και τις άσκοπες σπατάλες.
    Όσο όμως και αν θέλετε να προωθήσετε και να υλοποιήσετε κάποια σχέδια αυτό το διάστημα, θα διαπιστώνετε δυσκολίες και εμπόδια.
    Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε μια καινούργια αρχή με τον σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι δύσκολα θα απαρνηθείτε την ελευθερία σας ….
    Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

  • Ορισμένοι από εσάς θα αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης με το σύντροφο σας και θα το συζητήσετε μαζί του.
    Οι εργένηδες του ζωδίου, προσπαθήστε να ξεφύγετε λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και μην είστε απόμακροι απέναντι στους άνθρωπους που πραμγατικά ενδιαφέρονται για σας.
    Οι αδέσμευτοι μπορείτε να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και να ζήσετε στιγμές περιπέτειας, πάθους και απόλαυσης.

  • Φίλοι και συγγενείς μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι.
    Μπορείς να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.
    Στα επαγγελματικά σας αναβάλλετε οποιοδήποτε καινούργιο ξεκίνημα θέλετε να κάνετε γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή.
    Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ραγδαίες και σίγουρα δεν θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου.

  • Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι όσοι έχετε μόνιμη σχέση, θα ξεκαθαρίστε ορισμένα πράγματα με το ταίρι σας, που σας απασχολούν εδώ και καιρό.
    Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας με το σύντροφο σας, Πρέπει να αποφασίσετε σε τι επίπεδο είναι η σχέση σας και ότι έχει φθαρεί να το αλλάξετε.
    Παράλληλα προσέξτε τη σχέση σας με την εργοδοσία και αποφύγετε συζητήσεις μαζί τους για θέματα οικονομικής φύσεως.